Skip to content

Aktualitet

iPhone, AirPods dhe të gjithë aksesorët e Apple kalojnë në USB-C vitin e ardhshëm...
Kompjuterët Mac të cilët nuk do të mbështeten dhe riparohen më nga Apple...
Google lançon versionet e para eksperimentale të Android 13...
Google tani mund të heqë numrin tuaj të telefonit, adresën nga rezultatet e kërkimit...
Google ka lançuar aplikacionin Switch to Android për pajisjet iOS...
Pse Apple ka emrin e një fruti?
Google paralajmëron përdoruesit e shfletuesve me motorin e Chrome
Antiviruset  më të mira për vitin 2022
Si të pastroni cache-në tuaj në çdo browser?
Versioni 100 i Google Chrome është këtu për të thyer internetin...
  • 1
  • 2