Skip to content

Blog

Acer prezanton monitorët portativë 3D pa syze...
iPhone, AirPods dhe të gjithë aksesorët e Apple kalojnë në USB-C vitin e ardhshëm...
Apple, Google dhe Microsoft premtojnë të zhdukin fjalëkalimin vitin e ardhshëm...
Antivirusët shumë popullor kanë një problem kritik sigurie...
Pas thuajse dy vite pritje Microsoft sjell një version të Teams për kompjuter Apple M1...
Kompjuterët Mac të cilët nuk do të mbështeten dhe riparohen më nga Apple...
Google lançon versionet e para eksperimentale të Android 13...
Google tani mund të heqë numrin tuaj të telefonit, adresën nga rezultatet e kërkimit...
Evropa drejt standardizimit të USB-C për çdo pajisje elektronike...
Dell rifreskon laptopët XPS me procesorët e fundit Intel...