Skip to content

Rreth Nesh

Shoqeria tregtare EURO INFORM shpk, me dyqanet e saj PLANET COMPUTERS, eshte krijuar ne vitin 1996.

Prej 23 vitesh ne ofrojme shitje,sherbime dhe asistence, per produktet e teknologjise se informacionit.

Misioni I kompanise sone eshte te gjendet prane klientit fundor,me produkte dhe sherbime, te cilat te kene besushmeri te larte dhe te jene kompetitive ne treg.Ne besojme qe ja kemi arritur qellimit duke ofruar produkte te qendrushme (brande nderkombetare),asistence te vazhdushme tekinke gjate dhe mbas perjudhes se garancise dhe korrektesi ne mardhenien me klientin.

Stafi I Planet Computers ju ofron support ne te gjithe ciklin e jetes se nje sistemi kompjuterik.

Ne fokus te kompanise, eshte biznesi I vogel dhe I mesem, duke ju ofruar produkte dhe sherbime specifike.

-Sherbimi Help Desk.

Permes Helpdeskut Planet Computers, asiston klientin për të zgjidhur sa më shpejt, mundësisht në kohë reale, një problem të çastit që pengon mbarëvajtjen e punës së momentit.Ne përdorim teknologji të avancuara të asistencës në distancë për zgjidhjen imediate të shumicës së problemeve që lindin me kompjuterat, serverat, pajisjet aktive të rrjetit dhe aplikimeve në desktop.

-Backup.

Planet Computers punon me klientët, për të vendosur sisteme dhe procedura Backup, për tu mbrojtur nga humbja apo korruptimi i të dhënave.

-Rikuperimi I te dhenave.

Planet Computers ju asiston për të ndërtuar një plan veprimi, që ti kthej sistemet në punë, në një kohë të shkurtër,dhe me humbje minimale të të dhënave.

-Siguria e sistemeve.

Siguria e sistemeve dhe informacionit, është një shqetësim dominues për të gjitha kompanite dhe organizatat të cilat e përdorin shumë Internetin dhe postën elektronike në punën e përditshme. Ne ofron zgjidhje të sigurisë të avancuara, të cilat përfshijnë firewall, anti-virus, anti-spam të këto me te cilat garantojne nje mbarvajtje normale te punes.

-Konsulence te vazhdushme.

Planet Computers ofroj komsulence teknike te vazhdushme per klientet e saj. Duke analizuar sistemet tuaja, dhe duke kuptuar rritjen e biznesit tuaj, ne mund të hartojme rrugën, ku do të zhvillohen rrjeti dhe aplikimet kompjuterike. Duke e ndjekur këtë rrugë, kompanite do të arrijë një efiçencë më të madhe të punëve, si edhe rritje të jetëgjatësisë së pajisjeve të tyre.

Planet Computers partneri juaj teknologjik.

Certifikimet