Skip to content

Politikat e Privatësisë

Politika e ruajtje se privatesise ne Planet Computers perdor dhe mbron cdo informacion te perdoruesit ne kete faqe. Dyqani eshte I perkushtuar te siguroje qe privatesia juaj eshte e ruajtur. Nëse ju kërkojmë të jepni informacione të caktuara me të cilat mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe interneti, atëherë mund të jeni të sigurt se ai do të përdoret vetëm në përputhje me këtë deklaratë të privatësisë Dyqani mund ta ndryshojë këtë politikë herë pas here duke përditësuar këtë faqe. Ju duhet ta kontrolloni këtë faqe herë pas here për t'u siguruar që jeni të kënaqur me çdo ndryshim.

çFARE MBLEDHIM NE

Ne mund te mbledhim informacionin si me poshte:

  • Emri
  • Informacione kontakti perfshire adresen e email
  • Informacione demografike si kodi postar, preferencat dhe interesat.
  • Informacione te tjera te rendesishme per anketat dhe ofertat e klienteve

çfare bejme me informacionin qe mbledhim

Ne na nevojtiet ky informacion qe te kuptojme nevojat tuaja dhe t’ju sigurojme sherbim me te mire dhe ne vecanti per arsyet e meposhteme:

  • Mbajtja e te dhenave te brendshme.
  • Ne mund te perdorim informacionin qe te permiresojme produktet dhe sherbimet tona..
  • Ne mund të dërgojmë periodikisht emaile promocionale për produkte të reja, oferta speciale ose informacione të tjera që mendojmë se mund t'ju duken interesante duke përdorur adresën e emailit që keni dhënë.
  • Herë pas here, ne mund të përdorim gjithashtu informacionin tuaj për t'ju kontaktuar për qëllime të kërkimit të tregut. Ne mund t'ju kontaktojmë me email, telefon, faks ose postë. Ne mund të përdorim informacionin për të personalizuar faqen e internetit sipas interesave tuaja

Siguria

Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që informacioni juaj të jetë i sigurt. Për të parandaluar aksesin ose zbulimin e paautorizuar, ne kemi vendosur procedura të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të mbrojtur dhe siguruar informacionin që mbledhim në internet.

si i perdorim Cookie

Cookie është një file i vogël që kërkon leje për t'u vendosur në hard diskun e kompjuterit tuaj. Pasi të jeni dakord, skedari shtohet dhe cookie-ja ndihmon në analizimin e trafikut të internetit ose ju bën të ditur kur vizitoni një sajt të caktuar. Cookies lejojnë që aplikacionet e WEB t'ju përgjigjen juve si individ. Aplikacioni ueb mund t'i përshtatë operacionet e tij sipas nevojave, pëlqimeve dhe mospëlqimeve tuaja duke mbledhur dhe mbajtur mend informacione rreth preferencave tuaja.

Ne përdorim Cookies te regjistrit të trafikut për të identifikuar se cilat faqe janë duke u përdorur. Kjo na ndihmon të analizojmë të dhënat në lidhje me trafikun e faqeve të internetit dhe të përmirësojmë faqen tonë të internetit në mënyrë që ta përshtatim atë me nevojat e klientëve. Ne e përdorim këtë informacion vetëm për qëllime të analizës statistikore dhe më pas të dhënat hiqen nga sistemi.

Në përgjithësi, Cookies na ndihmojnë t'ju ofrojmë një faqe interneti më të mirë, duke na mundësuar të monitorojmë se cilat faqe ju duken të dobishme dhe cilat jo. Një cookie në asnjë mënyrë nuk na jep akses në kompjuterin tuaj ose ndonjë informacion rreth jush, përveç të dhënave që zgjidhni të ndani me ne. Ju mund të zgjidhni të pranoni ose refuzoni cookie-t. Shumica e shfletuesve të uebit pranojnë automatikisht cookie-t, por zakonisht mund të modifikoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të refuzuar skedarët e skedarëve nëse dëshironi. Kjo mund t'ju pengojë të përfitoni plotësisht nga faqja e internetit.

Lidhja me faqe web te tjera

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera të internetit me interes. Megjithatë, pasi të keni përdorur këto lidhje për t'u larguar nga faqja jonë, duhet të keni parasysh se ne nuk kemi asnjë kontroll mbi atë uebsajt tjetër. Prandaj, ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacioni që ju jepni gjatë vizitës në faqe të tilla dhe faqe të tilla nuk rregullohen nga kjo deklaratë e privatësisë. Ju duhet të tregoni kujdes dhe të shikoni deklaratën e privatësisë të zbatueshme për faqen e internetit në fjalë.

KONTROLLIMI I INFORMACIONIT TUAJ PERSONAL

Ju mund të zgjidhni të kufizoni mbledhjen ose përdorimin e informacionit tuaj personal në mënyrat e mëposhtme:

  • sa herë që ju kërkohet të plotësoni një formular në faqen e internetit, kërkoni kutinë ku mund të klikoni për të treguar se nuk dëshironi që informacioni të përdoret nga askush për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë
  • nëse më parë keni rënë dakord që ne të përdorim informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë, ju mund të ndryshoni mendje në çdo kohë duke na njoftuar duke përdorur informacionin tonë të Na kontaktoni

Ne nuk do të shesim, shpërndajmë ose japim me qira të dhënat tuaja personale palëve të treta, përveç nëse kemi lejen tuaj ose kërkohet me ligj për ta bërë këtë. Ne mund të përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju dërguar informacione promovuese për palët e treta, të cilat ne mendojmë se mund t'ju duken interesante nëse na thoni se dëshironi që kjo të ndodhë.

Ju mund të kërkoni detaje të informacionit personal që ne mbajmë për ju. Do të paguhet një tarifë e vogël. Nëse dëshironi një kopje të informacionit të mbajtur në ju, ju lutemi na dërgoni me email këtë kërkesë duke përdorur informacionin tonë të Na kontaktoni.

Nëse besoni se çdo informacion që ne mbajmë për ju është i pasaktë ose i paplotë, ju lutemi na shkruani ose na shkruani me email sa më shpejt të jetë e mundur, në adresën e mësipërme. Ne do të korrigjojmë menjëherë çdo informacion që rezulton i pasaktë.

LISTA e cookie qe ne mbledhim


Tabela më poshtë liston cookies që ne mbledhim dhe çfarë informacioni ruajnë ato

EMRI I COOKIE Pershkrim i Cookie
FORM_KEY Ruan çelësin e krijuar në mënyrë rastësore që përdoret për të parandaluar kërkesat e falsifikuara
PHPSESSID Sesioni i ID suaj ne Server
GUEST-VIEW Lejon miqte te shikojne dhe ndryshojne porosite e tyre.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Nje lidhje me informacionin ne blerjen dhe historikun e shikimit, nese e keni kerkuar kete..
STF Informacion ne lidhje me produktet qe u keni derguar email miqve.
STORE Pamja e Dyqanit/Store dhe gjuha qe keni zgjedhur.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE I Tregon nese klienti lejohet te perdore Cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt.
MAGE-CACHE-STORAGE Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt.
SECTION-DATA-IDS Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Lehtëson ruajtjen e përmbajtjes në shfletues/browser për t'i bërë faqet të ngarkohen më shpejt.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Lehteson perkthimin e permbajtjes ne gjuhe te ndryshme.