Skip to content

Pagesat & Transporti

Tarifa e Transport për porosi ONLINE , dhe Zonat e Mbulimit:

1- Tirana Kosto 200Lek, Pesha deri 10Kg, Koha Brenda ditës

2- Të gjitha Qytetet në Shqipëri Kosto 300Lek, Pesha deri 5Kg, Koha Brenda 2-3 ditëve

KUJDES: PËR PRODUKTE QË KALOJNË MBI KËTO PESHA DO TË KETË SHTESË TRANSPORTI PREJ 50 LEK/KILOGRAM