Skip to content

Antiviruset më të mira për vitin 2022

Antiviruset  më të mira për vitin 2022

Antivirusi është kritik për çdo kompjuter. Pa të, të dhënat tuaja personale, madje edhe llogaria juaj bankare janë në rrezik. Viruset infektojnë skedarët, trojanët vjedhin të dhëna private dhe gjithçka ka të bëjë me fitimin e parave.

Për të shmangur humbjen e parave, llogarive ose skedarëve tuaj të rëndësishëm, keni nevojë për mbrojtjen e një programi antivirus. Nuk keni një të tillë? Ky është një gabim. Por ne mund tju ndihmojmë.

Pavarësisht nëse po instaloni antivirusin tuaj të parë ose po mendoni të hidheni në një të ri, mund të mbështeteni në sugjerimet tona për t'ju ndihmuar të zgjidhni.

Ku shkoi Antivirusi Kaspersky?

Kaspersky ka kryesuar tabelat e testimit të laboratorit të antivirusit për shumë vite, duke marrë rezultate perfekte, ose të paktën gati perfekte. Është tërheqës dhe efektive. Por nuk shfaqet më në listën tonë të produkteve më të mira antivirus. Ja pse.

Për vite me radhë, Kaspersky është përballur me akuza dhe kritika bazuar në origjinën e saj ruse, megjithëse asnjë nga akuzat nuk është mbështetur nga prova të forta të sjelljes keqdashëse. Megjithatë, lufta e tanishme në Ukrainë ka ngritur rrezikun. Qeveritë dhe palët e treta po ndërpresin lidhjet me Kaspersky.

Antivirusët më të mire që mund të përmëndim janë: McAfee, Norton, Bitdefender Antivirus Plus, Webroot, Malwarebytes Premium, ESET NOD32 Antivirus, Sophos Home, Cylance Smart Antivirus, Trend Micro Antivirus+,        F-Secure Anti-Virus…