Skip to content

Celularët më të mirë të 2022

Celularët më të mirë të 2022

Në treg testohen dhe vlerësohen qindra telefona celularë çdo vit. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për Android, iOS ose një telefon të thjeshtë, këto janë zgjedhjet tona kryesore për një sërë buxhetesh …

iPhone më i mirë për shumicën e njerëzve: Apple iPhone 13

iPhone 13 i Apple ofron përzierjen më të mirë të performancës, cilësisë së kamerës dhe jetëgjatësisë së baterisë me çmimin e duhur për shumicën e njerëzve.

Smartphone më i mirë Android: Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22+ ndërthur lidhjen dhe performancën e nivelit të lartë me kombinimin më të mirë të veçorive dhe çmimit, duke e bërë atë telefonin kryesor Android që mund të jetë më i mirë.

Telefoni më i mirë 5G i përballueshëm: Samsung Galaxy A32 5G

Jetëgjatësia e shkëlqyer e baterisë dhe dizajni mbresëlënës i Samsung Galaxy A32 5G janë një kombinim fitues për blerësit e telefonave me buxhet, por klientët e AT&T do të duan ta blejnë atë direkt nga operatori.

Karakteristikat më të mira të kamerës Profesionale: Apple iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max i Apple është makina më e mirë për krijimin e përmbajtjes celulare, me kamerën më të mirë dhe jetëgjatësinë më të gjatë të baterisë se çdo iPhone tjetër.

Telefoni më i mirë nën 200 dollarë: Motorola Moto G Power (2022)

Edicioni 2022 i Moto G Power ofron performancë të qetë dhe jetëgjatësi mbresëlënëse të baterisë për 200 dollarë.

Më e mira për artistë dhe fotografë: Samsung Galaxy S22 Ultra

S22 Ultra është pasardhësi i vërtetë i linjës Galaxy Note, duke ofruar të gjitha veçoritë e shkëlqyera të telefonit Samsung duke mos bërë asnjë lëshim për madhësinë, peshën ose çmimin.

Telefoni më i mirë i palosshëm: Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Ekrani gjigant i Samsung Galaxy Z Fold3 5G i jep atij fuqi produktiviteti që asnjë telefon tjetër nuk mund të krahasohet.

Telefoni më i mirë me zë të thjeshtë: Sunbeam F1

Sunbeam F1 ndihmon shkëputësit dixhital të synojnë saktësisht nivelin e komunikimit që dëshirojnë.