Skip to content
Produkte origjinale
Transport i shpejtë
Pagesa të sigurta
Porosi me 1 klik

Përjeto magjinë e Lojës

Use the Left and Right arrow keys to navigate between slides. Use the Escape key to skip slider.

Produkte në ofertë

Use the Left and Right arrow keys to navigate between slides. Use the Escape key to skip slider.
Acer X1123H

Acer X1123H

47 190,00 Lekë 42 900,00 Lekë
Epson EB 1985WU

Epson EB 1985WU

54 900,00 Lekë 49 900,00 Lekë

Planet Blog

Acer prezanton monitorët portativë 3D pa syze...
iPhone, AirPods dhe të gjithë aksesorët e Apple kalojnë në USB-C vitin e ardhshëm...
Apple, Google dhe Microsoft premtojnë të zhdukin fjalëkalimin vitin e ardhshëm...