Skip to content

Laptopët më të mirë të biznesit për vitin 2022

Laptopët më të mirë të biznesit për vitin 2022

Keni punë për të bërë? Laptopët e ndërtuar për biznes janë më të hollë dhe më të fuqishëm se kurrë. Këshillat tona për blerjen dhe rekomandimet e produkteve do t'ju ndihmojnë të gjeni produktin e përshtatshëm për ju.

Zgjedhja e laptopit më të mirë për punë është një punë e vështirë. Në fund të fundit, keni nevojë për diçka që është e qëndrueshme, e sigurt, e fuqishme, e lehtë dhe e aftë të zgjasë gjatë një dite të gjatë pune—dhe keni mundësi të panumërta. Ne kemi përmbledhur  laptopët më të mirë të biznesit që mund të kryejnë punën. Jo çdo laptop përputhet me mënyrën se si punoni ju ose punonjësit tuaj, ose çfarë pune bëni.

Këta kompjuterë të orientuar drejt punës kanë të njëjtat komponentë bazë si laptopët e konsumit të përditshëm, por prodhuesit e PC-ve të biznesit përfshijnë veçori për të përmbushur nevojat specifike të biznesit, të tilla si biometria (lexuesit e gjurmëve të gishtërinjve dhe njohja e fytyrës); tastiera të forta,; Rrjetëzimi i certifikuar nga Intel-vPro dhe menaxhimi i energjisë.

Mac më i mirë për biznes

Apple MacBook Pro 14-inç

Laptopi më i mirë Workstation

Dell Precision 5560

Laptopi më i mirë për ndërmarrje

Dell Latitude 7420

Laptopi më i mirë i Workstation me buxhet të lirë

HP ZBook Firefly 15 G8

Laptopi më i mirë i biznesit me grafikë Nvidia RTX

HP ZBook Studio G8

Laptopi më i mirë i biznesit të vogël/mesatar

Yoga Lenovo ThinkBook 14s

Tableti më i mirë i Windows

Microsoft Surface Pro 8