Skip to content
SKU ST4000DM004

Seagate Barracuda 4000GB SATA HDD 3.5"

10 900,00 Lekë
Seagate sjell mbi 20 vjet performancë të besueshme dhe besueshmëri ndaj Seagate BarraCuda 3.5" HDD-të disponueshme tani në kapacitete deri në 4 TB.

Seagate Barracuda 4000GB SATA HDD 3.5"

10 900,00 Lekë
Porosit me whatsapp
Product specification details
MarkaSeagate
RPM7201 rpm
Size3.5"
Hard Disk / SSD SizeHDD 4TB
GjendjaI Ri