Skip to content
SKU Mercusys MW300UM

MERCUSYS MW300UM N300 Wireless Mini USB Adapter

1 500,00 Lekë
Ofron lidhje të shpejta Wi-Fi 300 Mbps Ideale për lojëra në internet, transmetim HD, shfletim në internet dhe më shumë suporton: Windows 11/10/8.1/8/7/XP (32/64 bit)

MERCUSYS MW300UM N300 Wireless Mini USB Adapter

1 500,00 Lekë
Porosit me whatsapp
Product specification details
GjendjaI Ri