Skip to content
SKU GY51H47350

Lenovo Legion M300S RGB GAMING MOUSE BLACK 8000 DPI

3 900,00 Lekë 2 990,00 Lekë
I krijuar për shpejtësi dhe qëndrueshmëri, M300s ofron performancë dhe eshte i lehtë 57 g. i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për të dominuar, si 6 butona , 100% PTFE, një sensor 8000 DPI i sintonizueshëm dhe butona mekanik. Të gjitha të plotësuara nga një logo elegante estetike dhe e personalizueshme 16,8M RGB LED Legion. Verifikuar zyrtarisht për NVIDIA Reflex për të garantuar reagimin më të mirë ne lojera

Lenovo Legion M300S RGB GAMING MOUSE BLACK 8000 DPI

3 900,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Porosit me whatsapp
Product specification details
GjendjaI Ri